Julklappsinslagning x6

Mina paket inför jul brukar alltid få något speciellt tema. Vissa år mer eller mindre avancerat. I år blir det naturligt svart och natur med klassiska inslag av rött, vitt och koppar. Att pyssla hör ju lite julen till så visst blir det en pysselstund av paketinslagningen också. Att ge bort en fint inslagen klapp är nästan lika kul som själva klappen i sig!

1. Klassiskt och fint i sin enklaste form. Svart papper, naturfärgat linnesnöre och en svart etikett.
2. En vimpel av papperstejp blir en fin detalj på paketet. Knyts eller tejpas fast på paketets undersida (och den kan ju faktiskt användas som dekoration någonstans om paketöppnaren inte är allt för ivrig i sitt öppnande).
3, 5, 6. Allt göra sitt eget presentpapper är faktiskt väldigt enkelt. Det behöver inte vara krångligare än såhär. Det svarta enfärgade pappret har dekorerats med vit penna. Har man barn som gärna är med och hjälper till är det här en toppenmöjlighet även för dom att få vara lite kreativa.
4. Mönstrad papperstejp blir en fin dekoration och gör paketet personligt på ett väldigt simpelt sätt.

Papper, snören och etiketter hittar du här. Vit penna att rita och skriva med kan jag rekommendera en Poscapenna som täcker väldigt bra även på mörka papper.

Lycka till och låt kreativiteten flöda!
/Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *