Klassiska barnbilder till barnrummet

Många minns månadsbilderna från sin barndom där de kanske hängde hemma hos en släkting eller någonstans i skolan. De är lika fina, och aktuella, nu med deras tidlösa motiv av Kerstin Frykstrand och Elsa Beskow.
De nytryckta månadstavlorna kan nu pryda en ny generations barnrum!

Presenttips

Doppresent eller till nyfödd!

Känner du en liten som ska döpas eller som precis kommit till världen är månadsbilderna en perfekt doppresent eller nyföddpresent. Barnets födelsemånad blir en fin barntavla i barnrummet. Ett inramat set med alla månadsbilder är kul att byta ut bilden på vid varje ny månad!

MånadsPlansch (med eller utan ram)

Alla månadsbilder finns med alla månader med motiv av både Kerstin Frykstrand och Elsa Beskow – januari till december. Köp dom styckvis som dom är eller köp till en måttanpassad vit träram som ramar in och gör månadsplanschen till en fin månadstavla. En riktig klassiker i barnrummet!

Mycket fin. Så härliga färger på novembertavlan. Köpte en vit ram till den. Blev så fin. Barnbarnet var det som fick den till 1-årspresent. Mycket nöjd.

Majvor J.

Snabb leverans och trevligt bemötande! Blev jätteglad när postern jag köpte var färdiginramad så att jag slapp göra det själv, bra service!

Anna G

Jättesöt tavla och snabb leverans ??!

Gabriella G.