Nu i nytryck

Kerstin Frykstrand var en finlands-svensk konstnär som var verksam på 30-talet och framåt och mest känd är hon väl för de fina månadsbilderna för Hemmets Journal. Många minns dom från sin barndom där de kanske hängde hemma hos en släkting eller någonstans i skolan. De nytryckta månadstavlorna kan nu pryda en ny generations barnrum!

589,00 kr Kommer skickas runt 2019-12-13

Inreda

Månadskort

25,00 kr269,00 kr
Slut i lager
269,00 kr
Presenttips

Doppresent eller till nyfödd!

Känner du en liten som ska döpas eller som precis kommit till världen är månadsbilderna en perfekt doppresent eller nyföddpresent. Barnets födelsemånad blir en fin barntavla i barnrummet. Ett inramat set med alla månadsbilder är kul att byta ut bilden på vid varje ny månad!

Plansch (med eller utan ram) eller som vykort

Alla månadsbilder finns i flera olika varianter och storlekar. Köp dom inramade i en vit träram med akrylglas, bara planschen som den är eller som vykort att skicka till någon du tycker om.

Mycket fin. Så härliga färger på novembertavlan. Köpte en vit ram till den. Blev så fin. Barnbarnet var det som fick den till 1-årspresent. Mycket nöjd.

Majvor J.

Snabb leverans och trevligt bemötande! Blev jätteglad när postern jag köpte var färdiginramad så att jag slapp göra det själv, bra service!

Anna G

Jättesöt tavla och snabb leverans 😊👍!

Gabriella G.