Allmänt

Som kund hos Billingskog Nyberg, IT & Design AB/Little Smultron omfattas du av Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen, lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Priser

Alla produkter anges med pris i SEK inklusive moms och i varukorgen ser du det totala priset inklusive både moms och frakt.

Betalning

Ordrar som skickas inom Sverige

Betalning kan ske på flera olika sätt. Du kan välja att betala din order med faktura eller kortbetalning via Billmate. Det går också bra att betala med Swish. Har du frågor om betalningen eller din faktura når du Billmates kundtjänst på 040-30 35 00.

Ordrar som skickas utanför Sverige

Betalning sker med faktura som skickas till din angivna mailadress när din order är packad och skickad. Betalningsvillkor 14 dagar. Ordrar som skickas utanför EU faktureras utan svensk moms.

Frakt

Inom Sverige

Kostnaden för frakten inom Sverige är 35kr.
Är ditt ordervärde på 500kr eller mer skickar vi din order utan kostnad.

Utanför Sverige

Kostnaden för frakten utanför Sverige är 99kr.

Hämta i butik

Väljer du att hämta din order i vår butik på Gruvgatan 13 i Falun behöver du såklart inte betala någon kostnad för frakt. Din order kan hämtas under butikens öppettider (se öppettider här) eller under kontorstid efter överenskommelse. På vårt kontor (med ingång på baksidan) sitter ett helt gäng trevliga kreatörer och utvecklare så det finns nästan alltid någon på plats som kan hjälpa dig. Så fort din order är färdigpackad och redo för upphämtning får du ett mail av oss.

Leveranstid

Inom Sverige

Leveranstiden är 1-3 vardagar.
Vi skickar oftast din order samma dag (eller dagen efter om dagens posthämtning redan är gjord eller om vi har extra mycket att packa). När din order har packats och skickats får du ett mail om att din leverans är på väg.

Utanför Sverige

Leveranstiden till länder utanför Sverige kan variera och beror på vilket land din order ska till och vilket transportsätt som används vid leveransen. Vi packar och skickar oftast ordrar samma dag (eller dagen efter som dagens posthämtning redan är gjord eller om vi har extra mycket att packa).

Lägga order utanför Sverige

I dagsläget går det inte att lägga order som ska skickas utanför Sverige via webbshopen. Men det går alldeles utmärkt att maila din order till hej@littlesmultron.se så lägger vi in din order manuellt.

Inkludera dessa orderuppgifter i ditt mail:
-Produkt/produkter du vill köpa
-Ditt namn
-Leveransadress
-Mailadress
-Telefonnummer

Ej uthämtat paket

Paket som ej hämtats ut hos postombud eller DHL Service Point och som kommit i retur till oss skickar vi på nytt efter att en ny frakt på 35kr har betalats. Detta gäller även ordrar som tidigare skickats med fri frakt. Ordrar som inte hämtas ut och som inte önskas skickas igen debiteras med 249kr för de fraktkostnader som uppstår då paketet returneras.

Reklamation

Är du inte nöjd eller fått fel vara? Kontakta oss så fort som möjligt på hej@littlesmultron.se eller 010-183 98 87.

Retur

Vill du returnera en vara? Kontakta oss på hej@littlesmultron.se eller 010-183 98 87 så snabbt som möjligt så löser vi det praktiska. Little Smultron står för de portokostnader som uppstår då du vill göra en retur och du får en retursedel via mail att fästa på ditt paket. Din ångerrätt gäller i 14 dagar från den dag du mottagit leveransen och gäller för varor och produkter i oförändrat skick. Ångerrätten gäller ej för outhämtade paket som automatiskt gått i retur utan enbart för ordrar som hämtats ut och sedan skickats i retur till oss med vår retursedel fastklistrad på paketet.

Byte

Vill du byta en vara? Kontakta mig på hej@littlesmultron.se eller 010-183 98 87 så berättar jag hur du går till väga. Bytesrätten gäller i 14 dagar från den dag att du tar emot varan. Little Smultron står för alla fraktkostnader som uppstår vid ett byte av en vara.

Återbetalningsskylldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan senast 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur.

Nyhetsbrev

När en order läggs kan du välja att prenumerera på nyhetsbrev som skickas ut ungefär två gånger per månad. Vill du inte längre ha det är det lätt att avanmäla dig i mailet.

Personuppgifter

Genom att du blir kund hos oss samtycker du till att Billingskog Nyberg, IT & Design AB/Little Smultron behandlar dina personuppgifter för de ändamål och på de villkor som framgår av integritetspolicy.

Kontakta oss

Billingskog Nyberg, IT & Design AB/Little Smultron
Postadress: Gruvgatan 13, 791 62 Falun
Telefon: 023-661 57 15
E-post: hej@littlesmultron.se
Organisationsnummer: 559076-3396
Mervärdesskattenummer: SE559076339601