Allmänt

Som kund hos Billingskog Nyberg, IT & Design AB/Little Smultron omfattas du av Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen, lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Priser

Alla produkter anges med pris i SEK inklusive moms och i varukorgen ser du det totala priset inklusive både moms och frakt.

Betalning

Ordrar som skickas inom Sverige

Betalning kan ske på flera olika sätt. Du kan välja att betala din order med faktura eller kortbetalning via Billmate. Det går också bra att betala med Swish. Har du frågor om betalningen eller din faktura når du Billmates kundtjänst på 040-30 35 00.

Ordrar som skickas utanför Sverige

Betalning sker med faktura som skickas till din angivna mailadress när din order är packad och skickad. Betalningsvillkor 14 dagar. I dagsläget skickar vi endast inom EU.

Frakt & leveranstid

Leveranstid 1-3 dagar

Kostnaden för frakt inom Sverige är 55kr. Är ditt ordervärde på 1000kr eller mer skickas din order utan kostnad. Ordrar skickas oftast nästkommande vardag och anländer normalt på ditt ombud dagen efter att det skickats.
Din order skickas med DHL och du får ett sms (eller ett mail om din order inte har något mobilnummer) så fort din order finns att hämta på ditt närmsta DHL Service Point. Små och väldigt lätta ordrar kan skickas direkt till brevlåda med Postnord.

Skicka present till annan adress?

Vi hjälper dig gärna med presenter som ska skickas till en mottagare på en annan adress än din egen. I kassan kan du välja att ange en annan adress för leveransen. Vi kontaktar dig sedan via mail för kompletterande uppgifter till mottagaren om det behövs. Det går också bra att maila mottagarens mailadress eller mobilnummer (som behövs för att transportören ska kunna avisera paketet) direkt till hej@littlesmultron.se. Självklart hjälper vi också till om du vill ha paketet inslaget eller om du vill att vi skickar med en hälsning.

Frakt utanför Sverige

Kostnaden för frakten utanför Sverige (inom EU) är 149kr.

Lägga order utanför Sverige

I dagsläget går det inte att lägga order som ska skickas utanför Sverige via webbshopen. Men det går alldeles utmärkt att maila din order till hej@littlesmultron.se så lägger vi in din order manuellt. I dagsläget skickar vi endast ordrar inom EU.

Inkludera dessa orderuppgifter i ditt mail:
-Produkt/produkter du vill köpa
-Ditt namn
-Leveransadress
-Mailadress
-Telefonnummer

Ej uthämtat paket

Paket som ej hämtats ut hos DHL Service Point och som kommit i retur till oss erbjuder vi att skicka en gång till efter att en ny frakt på 59kr har betalats. Detta gäller även ordrar som tidigare skickats med fri frakt. Ordrar som inte hämtas ut och som inte önskas skickas igen debiteras med 249kr för de fraktkostnader som uppstår då paketet returneras. Detta gäller även om ett paket kommer tillbaka till oss fler än en gång.

Reklamation

Är du inte nöjd eller fått fel vara? Kontakta oss så fort som möjligt på hej@littlesmultron.se eller 010-183 98 87 så hjälper vi dig.

Retur

Vill du returnera en vara? Kontakta oss på hej@littlesmultron.se eller 010-183 98 87 och meddela vilka produkter du vill returnera så får du en retursedel att skriva ut och fästa på ditt paket. Din ångerrätt gäller i 14 dagar från den dag du mottagit leveransen och gäller för varor och produkter i oförändrat skick. Det är kostnadsfritt att göra en retur så länge vår egna returetikett används. Väljer du att skicka tillbaka din order med annat fraktsätt utgår ingen ersättning för de fraktkostnader som uppstår. Ångerrätten gäller ej för outhämtade paket som automatiskt gått i retur utan enbart för ordrar som hämtats ut och sedan skickats i retur till oss med vår retursedel fastklistrad på paketet.

Byte

Vill du byta en vara? Kontakta mig på hej@littlesmultron.se eller 010-183 98 87 så berättar jag hur du går till väga. Bytesrätten gäller i 14 dagar från den dag att du tar emot varan. Little Smultron står för alla fraktkostnader som uppstår vid ett byte av en vara.

Återbetalningsskylldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan senast 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur.

Nyhetsbrev

När en order läggs kan du välja att prenumerera på nyhetsbrev som skickas ut ungefär två gånger per månad. Vill du inte längre ha det är det lätt att avanmäla dig i mailet.

Personuppgifter

Genom att du blir kund hos oss samtycker du till att Billingskog Nyberg, IT & Design AB/Little Smultron behandlar dina personuppgifter för de ändamål och på de villkor som framgår av integritetspolicy.

Kontakta oss

Billingskog Nyberg, IT & Design AB/Little Smultron
Postadress: Kyrkbyvägen 11, 785 30 Gagnef
Telefon: 010-183 98 87
E-post: hej@littlesmultron.se
Organisationsnummer: 559076-3396
Mervärdesskattenummer: SE559076339601