Hos mig på Little Smultron hittar du väl utvalda finsaker. Här hittar du saker som är fina att ha hemma, kul att ge bort och saker som känns bra i hjärtat att köpa. Finsaker som är gjorda av mindre formgivare, tillverkade i Sverige, tillverkade på ett schysst sätt eller kommer från en producent som tänkt på miljön gillar jag lite extra.

Jag brukar säga att Little Smultron är ett smultronställe fullt med finsaker – både till stora och små – på webben (sedan 2014) och i fysisk butik och showroom (sedan 2017). Jag som en gång startade Little Smultron heter Johanna och det är mig ni träffar när ni hälsar på och mig ni skriver till när ni mailar.

Jag försöker, så gott det går, tänka miljö och hållbarhet (även om det alltid finns områden att förbättra). Särskilt viktigt tycker jag det är med saker till de små. Som småbarnsmamma är jag noga med material i allt som ska lekas med. Och att tänka miljön handlar också om att göra hållbara val – saker ska hålla att lekas med och gärna vara så fina att de går i arv!

Välkommen till Little Smultron!
/Johanna