Vad är little Smultron?

Little Smultron är ett ställe fullt med finsaker – som finns både på webben och ute i den riktiga världen. På webben har vi funnits sen 2014 (wow, vi fyller snart fem år!) och i mer fysisk form finns vi i Falun där vi har butik, kontor och lager. Innan vi hittade vårt hem i Dalarna höll vi till i Stockholm som man skulle kunna säga är Little Smultrons födelseort. Men från att ha börjat i en garderob och en låda under sängen, för att sen flytta in i ett gammalt skyddsrum i en källare ärvi nu väldigt glada över att ha stora fönster, riktiga kontorsplatser och någonstans dit ni nu är varmt välkomna!

Vad säljer vi för något?

Det är en fråga vi ofta får av de som inte besökt oss tidigare. Vad är vår grej liksom? För att svara kort brukar vi säga att vi säljer sånt vi själva gillar – saker som är fina att ha hemma och saker som vi blir glada av. Saker som är kul att ge bort och saker som känns bra i hjärtat att köpa. För vi gillar extra mycket när saker är gjorda utav mindre formgivare, tillverkade i Sverige eller på ett schysst sätt och när producenten tänkt på miljön – för det gör vi också.

Vilka är vi?

Hälsar du på oss är det antingen Johanna eller Love du träffar. Har du extra tur kanske du också får träffa våra barn (de älskar att vara med på jobbet och särskilt när det kommer leveranser). Vi har inte bara företag utan också familj ihop. Vi är gifta, har två barn, bor i radhus och kör hybrid. Vi är en helt vanligt par men som har lyxen att få gå till världens bästa jobb jobb (och jobba med personer) som man älskar. Och vi hoppas supermycket att det smittar av sig till er också -att vi lyckas förmedla att vi inte är något megaföretag, att vi gör allt med omtanke och en massa kärlek!

Johanna
Ägare

Ringer eller mailar du oss är det oftast Johanna du får prata med. Det är hon som hela tiden letar efter nya finsaker till Little Smultron och som möblerar om, pysslar och gör fint i butiken (och på webben).

Love
Ägare, it

Love är en sån där toppenkille som fixar allt (och särskilt allt som är lite mer tekniskt) och så är han alltid glad. Kaffenörd är han också vilket betyder att det alltid finns gott kaffe på kontoret!